Domov

Halogenerator PrizSalt+
Je profeisonalni medicinski halogenerator namenjen za rabo v solnih sobah.Vsi deli, ki so v stiku s soljo so narejeni iz kvalitetnih materialovplastike oz. kovine, ki je odporna na soli kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo.Naprava je enostavna za uporabo preko grafičnega ekrana z delovanjem na dotik. Za dodatne informacije in naročilo se obrnite na našo komercialo 031 788 881.
Himalajska USB naravna solna lučka 1-2kg
18,00 €
(z davkom)
Artikel je na zalogi
Himalajski naravna solna lučka s priključkom na USB s spreminjanjem barv, mere so približne, teža=1-2kg,višina= 17cm, širina=9cm  Lučko priključite na vaš osebni računalnik ali preko USB pretvornika na 230V (pretvornik ni priložen). V notranjosti lučke je majhen kondenzator, ki rahlo segreva lučko, da se sproščajo negativni ioni. LED žarnica pa skrbi za konstantno spreminjanje osnovnih barv. 
Halogenerator Multisalt+
je najsodobnejši, enostaven, zmogljivi profesionalni solni aerosolni generator z vrhunsko tehnologijo za postavitev na zid sobe, v sobo (prenosna uporaba) za manjše prostore - solne sobe, kabine itd.Naprava je enostavna za uporabo preko grafičnega ekrana z delovanjem na dotik. Za dodatne informacije in naročilo se obrnite na našo komercialo 031 788 881.
Darilni bon za odrasle Detox solna terapija, 55 min
26,00 €
(z davkom)
Artikel je na zalogi
Solne terapije potekajo individualno v solnih sobah, kjer ležite na udobnih ležalnikih, vdihavate zdravilni solni aerosol in se čistite tako na fizičnem kot energetskem nivoju telesa. Zaradi močne koncentracije solnega aerosola v solni sobi te terapije priporočamo ljudem, ki nimajo akutnih ali kroničnih poškodb dihal ali kože. Je močna sprostitev telesa in uma. Terapija traja 55 minut.
Darilni bon za otroke Vesele solne urice, 55 min
22,00 €
(z davkom)
Artikel je na zalogi
Vesele solne urice so solne terapije za otroke, ki nimajo kroničnih ali akutnih poškodb dihal in kože. Ker trajajo eno uro so primerne za zdrave otroke oz. za vzdrževanje otrokovega dobrega zdravja na področju dihal in kože. Potekajo v solnih sobah med poslušanjem otroških pesmic in igranjem v našem veeelikem solnem peskovniku. Zdravje in zabava - vse na enem mestu. Terapija traja 55 minut.
Himalajska naravna kopalna sol koščki 4-7cm
65,00 €
100,00 € −35%
(z davkom)
Artikel je na zalogi
Himalajska naravna kopalna sol koščki 4-7cm, pakirana v 25kg vreči Naravna himalajska sol. Odlična za pripravo kopeli, parnih vlažilnih pripravko, dekoracijj. Zaradi pakiranja v 25kg vrečah je primerna tudi za prepakiranje v darilne ali kakršnekoli druge namene. Minimalna količina nakupa je 1 vreča/25kg. Cena za kilogram je 4 EUR