Živčevje

Prehranska dopolnila s pozitivnim vplivom na živčevje

Biostile Energy Plus
Prehransko dopolnilo, ki vsebuje naravne izvlečke kamboške garcinije, cimeta, grškega sena, okre, borovnice ter minerale in vitamine. Vsebuje mangan, baker in vitamin B6, ki prispevajo k sproščanju energije pri presnovi in krom, ki prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi.
Vsebnost : 60 kapsul (za 30 dni)
Biostile Glands Support
Prehransko dopolnilo s kombinacijo visoko koncentriranih izvlečkov iz zelišč; ašvagande, rožnega korena, sladkega grahovca, sibirskega ginsenga, sladkega korena, svete bazilike in žajblja ,ter vitaminom B6 in selenom.
Vsebnost : 60 kapsul (za 30 dni)
Biostile Omega 3 Elite
Prehransko dopolnilo, ki vsebuje omega-3 maščobne kisline iz olja divjega sardona in vitamin E, v visokih koncentracijah in majhni protirefluksni kapsuli, ki preprečuje neprijeten priokus. Proizvedeno skladno z najvišjimi farmacevtskimi standardi.
Vsebnost : 60 kapsul (za 30 dni)
Biostile Relax
Prehransko dopolnilo, ki vsebuje izvleček melise terminerale in vitamine. Vsebuje tudi niacin, vitamin B6 in magnezij, ki prispevajo k delovanju živčnega sistema, zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti in normalnemu psihološkemu delovanju.
Vsebnost : 60 kapsul (za 30 dni)
Biostile Collagen Powder Blend
Prehransko dopolnilo, ki vsebuje hidroliziran kolagen iz petih različnih virov, vitamin C, naravna kurkumin iz kurkume in silicij iz mladih poganjkov bambusa ter gorsko smolo šilajit. Vsebuje vitamin C, ki ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje žil, kosti, hrustanca, dlesni, kože in zob.
Vsebnost : 30 vrečk (za 30 dni)