Prebavni trakt

Prehranska dopolnila za urejeno delovanje prebavnega trakta

Biostile Carbo Digest
28,90 €
(z davkom)
Prehransko dopolnilo je kombinacija encimov, ki pomaga pri prebavi beljakovin, sladkorjev, maščob in vlaknin. Vsebuje vse potrebne encime za razgradnjo hrane s posebnim poudarkom na razgradnji ogljikovih hidratov. Encimi so iz naravnih virov, proizvedeni na biotehnološki način, primerni tudi za vegane. Vsebnost : 60 kapsul ( za 30 dni)
Biostile Immune Power
29,90 €
(z davkom)
Prehransko dopolnilo, ki vsebuje matični mleček, svetlinovo olje, olje pečk rdečega grozdja in ribji kolagen. Vsebuje naravne vire glikozamonoglikanov, omega maščobnih kislin, flavonoidov in decenojske kilsine. Vsebuje tudi linolno kislino, ki prispeva k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi. Vsebnost : 90 kapsul (za 30 dni)
Biostile ViaChole Fiber
34,60 €
(z davkom)
Prehransko dopolnilo, ki vsebuje visok delež vlaknin, holin in inozitol. Vsebuje glukomanan iz konjaka, ki prispeva k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi in ob energijsko omejeni prehrani prispeva k zmanjšanju telesne teže ter holin, ki ima vlogo pri delovanju jeter, ter prispeva k presnovi homocisteina in maščob. Vsebnost : 30 vrečk (za 30 dni)