Čiščenje

Biostile Liver Protect Complet
Liver Protect Complet je sestavljen iz dveh formul.Liver Protect Formula 1 je kombinacija aminokislin,vitaminov in mineralov. Liver Protect Formula 2 vsebuje izvlečke kitajske šisandre ter grozdnih pešk in pegastega badlja v fitosomalni obliki.
Vsebnost: 90 kapsul (Formula 1: 30 kapsul, Formula 2: 60 kapsul) – za 30 dni
Biostile Protex Capsules
Prehransko dopolnilo je edinstvena kombinacija visoko koncentriranih izvlečkov naravnih zelišč. Vsebuje tudi vitamin B6 in vitamin C, ki prispevata k sproščanju energije pri presnovi in cink, ki ima vlogo pri presnovi makrohranil in sintezi beljakovin.
Vsebnost : 90 kapsul (za 30 dni)
Biostile Urovit Kapsule
Prehransko dopolnilo, ki vsebuje visokokoncentrirane naravne izvlečke iz navadne zobačice (Tribulus terrestris), palmeta, muira puame, črnega popra in paradižika. Vsebuje tudi cink, ki ima vlogo pri plodnosti in razmnoževanju, ter selen, ki ima vlogo pri nastajanju semenčic in delovanju ščitnice.
Vsebnost: 60 kapsul ( za 30 dni)
Biostile ViaChole Fiber
Prehransko dopolnilo, ki vsebuje visok delež vlaknin, holin in inozitol. Vsebuje glukomanan iz konjaka, ki prispeva k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi in ob energijsko omejeni prehrani prispeva k zmanjšanju telesne teže ter holin, ki ima vlogo pri delovanju jeter, ter prispeva k presnovi homocisteina in maščob.
Vsebnost : 30 vrečk (za 30 dni)