Imunski sistem

Prehranska dopolnila za krepitev imunskega sistema

Biostile Carbo Digest
Prehransko dopolnilo je kombinacija encimov, ki pomaga pri prebavi beljakovin, sladkorjev, maščob in vlaknin. Vsebuje vse potrebne encime za razgradnjo hrane s posebnim poudarkom na razgradnji ogljikovih hidratov. Encimi so iz naravnih virov, proizvedeni na biotehnološki način, primerni tudi za vegane.
Vsebnost : 60 kapsul ( za 30 dni)
Biostile Energy Plus
Prehransko dopolnilo, ki vsebuje naravne izvlečke kamboške garcinije, cimeta, grškega sena, okre, borovnice ter minerale in vitamine. Vsebuje mangan, baker in vitamin B6, ki prispevajo k sproščanju energije pri presnovi in krom, ki prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi.
Vsebnost : 60 kapsul (za 30 dni)
Biostile Immune Power
Prehransko dopolnilo, ki vsebuje matični mleček, svetlinovo olje, olje pečk rdečega grozdja in ribji kolagen. Vsebuje naravne vire glikozamonoglikanov, omega maščobnih kislin, flavonoidov in decenojske kilsine. Vsebuje tudi linolno kislino, ki prispeva k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi.
Vsebnost : 90 kapsul (za 30 dni)
Biostile Liver Protect Complet
Liver Protect Complet je sestavljen iz dveh formul.Liver Protect Formula 1 je kombinacija aminokislin,vitaminov in mineralov. Liver Protect Formula 2 vsebuje izvlečke kitajske šisandre ter grozdnih pešk in pegastega badlja v fitosomalni obliki.
Vsebnost: 90 kapsul (Formula 1: 30 kapsul, Formula 2: 60 kapsul) – za 30 dni
Biostile Vitality
Prehransko dopolnilo, ki vsebuje mlečne beljakovine, vlaknine, arginin ter naravne izvlečke kakava, jabolke in zelenega paradižnika. Vsebuje beljakovine, ki prispevajo k povečanju in vzdrževanju mišične mase ter ohranjanju zdravih kosti.
Vsebnost : 30 vrečk ( za 15 ali 30 dni)