Dostava

Dostava prodajnih izdelkov

STROŠKI DOSTAVE

Izdelke pošiljamo preko podjetja GLS, s katerim imamo sklenjeno pogodbo (za večje tovore imamo dogovore s posebnimi prevozniki). V primeru, da želite prevzeti paket v eni od prevzemno-oddajnih enot GLS lahko preverite, katera je v vaši bližini, https://gls-group.eu/SI/sl/gls-iskanje-parcelshop V tem primeru, nam to zapišite v sporočilu nakupa. Storitev se dodatno obračuna in ni zajeta v znesku nakupa, katerega prejmete po e-mailu.

Edino pošiljke do 0.3kg pošiljamo po Pošto Slovenije - po navadi v oblazinjeni kuverti.

Poštnina se obračunava glede na transportno težo

Pri nakupu nad 50EUR z DDV je poštnina za vse ki niso veleprodajni kupci brezplačna. Izjeme so le težji predmeti, za katere je potrebna naša lastna dostava. Pri poštnini so lahko tudi izjeme, kjer je na težje ali volumensko večje artikle določena posebna poštnina, ki pa se v vsakem primeru  Pri poštnini so lahko tudi izjeme, kjer je na težje ali volumensko večje artikle določena posebna poštnina, ki pa se v vsakem primeru prikaže pri zaključku naročila in je dokončna. 

Poštnina glede na razpon teže  Cena brez DDV Cena z DDV
do 0.3kg 1,64 2,00
0,3 do 2 kg 3,50 4,27
nad 2 kg do 5 kg 4,00 4,88
nad 5 kg do 10 kg 4,30 5,25
nad 10 kg do 15 kg 5,00 6,10
nad 15 kg do 20 kg 5,20 6,34
nad 20 kg do 30 kg 5,50 6,71
nad 30 kg do 40 kg 6,50 7,93
nad 40 kg do 50 kg 8,00 9,76

DOSTAVA

Po prejemu Vašega naročila in plačila vse izdelke, ki so na zalogi odpremimo v 2-7 delovnih dneh. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. Če imate kakršnekoli posebne zahteve Vas prosimo, da jih vpišite pod opombe na dnu naročila. V primeru, da določenega izdelka nimamo na zalogi, Vas o tem obvestimo po elektronski pošti ali telefonu in se dogovorimo za dostavo naročenega izdelka. Izdelki so, če je le mogoče pakirani v rabljeni transportni kartonski embalaži, tako, da čim več pripomoremo k ohranjanju okolja.

Vračilo ali zavrnitev izdelkov

Skladno z določili 43.č člena Zakona o varstvu potrošnika (ZvPot) ima potrošnik pravico, da v štirinajstih (14) dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe in sicer na kontaktni elektronski naslov e-trgovina@solni-tempelj.com  , ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti najkasneje v 30-ih dneh po sporočilu o odstopu. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja. Če ste zaradi izdelka, ki ga vračate prejeli tudi darilo morate poleg izdelka vrniti tudi darilo, nerabljeno, nepoškodovano v originalni embalaži. 

Naslov za vračilo blaga:
GRAJSKA VRATA d.o.o.
Šmiklvaž 3a
3342 Gornji Grad

Izdelek, s katerim niste bili zadovoljni, Vam lahko zamenjamo ali vrnemo kupnino. Za vračilo kupnine nam sporočite številko Vašega osebnega računa. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo!

Reklamacije

V primeru, da je prišlo do poškodbe paketa med transportom - vidna poškodba transportne embalaže, je najbolje, da izdelek takoj odprete in ga v primeru poškodbe takoj reklamirajte dostavljalski službi in nas o reklamaciji obvestite na       e-trgovina@solni-tempelj.com  V primeru, da ste prejeli napačen izdelek ali izdelek z napako, Vam ga bomo zamenjali ali vrnili Vaš denar.