O nas

O nas

Smo izkušen tim katerega cilj je prodajati kvalitetne naravne izdelke na področju soli, različnih kamnin, prehranskih dopolnil, krem ter ostalih izdelkov za domačo uporabo, ki lajšajo simptome bolezni in krepijo zdravje.

S spoštovanjem

Franci Grudnik

Izvršni direktor

Naša zgodovina

1992 - Smo ustanovili podjetje C-ring s.p.  S partnerji smo pričeli z izdelovanjem programskih produktov za trgovine, vladne inštitucije in ostala podjetja
1998 - V sodelovanju s partnerji smo postali močno podjetje za podporo trgovinam na področju POS sistemov.
2001 -V letu 2001 smo izvedli večje projekte za najmočnejše podjetje za trgovino v Sloveniji
2005 -Ustanovili smo podjetje Grajska vrata d.o.o. z raznovrstnimi področji  delovanja.
2007 - Smo se seznanili z zelo pozitivnimi učinki solnih terapij in pričeli s planiranjem izvedbe le tega na področju Slovenije in ostalih držav Ex Jugoslavije.
2008 -V letu 2008  smo začeli aktivno delovati na področju posla povezanega s soljo - solne terapije, prodaja halogeneratorjev in izgradnjo solnih sob. Naša vizija je bila pomagati ljudem izboljšati zdravje na naraven način.
2009 - 2010 -Postali smo vodilno podjetje za izgradnjo solnih sob in prodajo halogeneratorjev na področju bivših republik Jugoslavije.
2011 - Z izjemno kvalitetnim podjetjem Prizma d.o.o. smo sklenili dogovor o distributiranju  halogeneratorjev PrizSalt and inhalatorjev v državah Evropske unije. Hkrati smo postali njihov medicinski predstavnik za Evropsko unijo.
2012 - 2014 - Vzpostavili smo verigo kvalitetnih distributerjev v EU in v ostalih državah. Naše reference so v 22 državah po Evropi in ostalih delih sveta. Skupaj z mednarodnimi partnerji  smo zgradili več kot 500 solnih sob in prodali več kot 3000 inhalatorjev.
2015 - 2019  Razvili smo lastne solne kabine in prvi na svetu razvili solne infra kabine, kjer nudimo tri zelo uspešne terapije, solno, infra in ionsko plus dve dodatni, svetlobno in glasbeno. Dvakrat zaporedoma smo dobili prestižno bonitetno oceno zlati AAA, kar naš uvršča v vrh zanesljivih podjetij v Sloveniji.
 

Informacije od podjetju
Grajska vrata d.o.o.
Šmiklavž 3a
3342 Gornji Grad
Slovenia
ID: SI48344753
Skype: francigrud
WP:www.solni-tempelj.com