Himalajska naravna kopalna sol 1,3kg granulacija 1-3mm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Himalajska naravna kopalna sol 1,3kg granulacija 1-3mm

Himalajska naravna kopalna sol 1,3kg  granulacija 1-3mm, pakirana v posodi,

Naravna himalajska sol. Odlična za pripravo kopeli, naravnih inhalacij ali dekoracijo.

5,55 €
Z DDV
check Artikel je na zalogi

Opis

HIMALAJSKA SOL

Sol iz Himalaje je več kot le posebno živilo. Izvira iz časa, ko človek še ni onesnaževal okolja. V njej so shranjene informacije iz pra-morja, iz katerega izvira vse življenje. Z njeno pomočjo se naše celice počutijo v zdravem, energijsko polnem prvotnem stanju, zato jo upravičeno imenujemo tudi sol Bogov in kraljev.

Kristalna sol iz Himalaje je 250 milijonov let stara dediščina iz pramorja. V tej soli najdemo množico mineralov in mikroelementov.

ZUNANJA UPORABA SOLI:

SLANE KOPELI – Pripravimo raztopino mešanice himalajske soli in vode (približno 0,5 kg soli na 50 L vode). Voda naj ima maksimalno 38 stopnij C. Čas kopanja začnite s 5 -10 minutami in ga postopoma podaljšujte do največ 20 minut. Priporočajo se največ 2 kopeli tedensko. Po kopeli se zavijte v veliko brisačo in počivajte na toplem 1 uro. Šele potem se stuširajte. Slane kopeli poživljajo krvni obtok, koža postane mehkejša in bolj napeta, spodbujajo naravno obnavljanje kože.
Kopeli niso primerne za ljudi z oslabljenim srčno-žilnim sistemom!

DEKORACIJA: Je čudovita dekoracija za darila, izdelavo raznih solnih dekorativ in drugo ustvarjanje.

OPOZORILO: Himalajska sol ne more nadomestiti obiska pri zdravniku ali predpisanih zdravil, za bolezni za katere je potrebno zdravljenje. Uporaba soli je stvar vsakega posameznika, ki jo uporablja na lastno odgovornost, kot dopolnilo k izboljšanju svojega stanja.

Podatki

1068
1.50 kg

Morda vam bo všeč tudi