Zelo ugodno

Himalajska naravna kopalna sol koščki 4-7cm
70,00 €
100,00 € −30%
(z davkom)
Artikel je na zalogi
Himalajska naravna kopalna sol koščki 4-7cm, pakirana v 25kg vreči Naravna himalajska sol. Odlična za pripravo kopeli, naravnih inhalacij. Zaradi pakiranja v 25kg vrečah je primerna tudi za prepakiranje v darilne ali kakršnekoli druge namene. Minimalna količina nakupa je 1 vreča/25kg. Cena za kilogram je 4 EUR
Himalajska USB naravna solna lučka Čarobni stolp
10,12 €
11,90 € −15%
(z davkom)
Artikel je na zalogi
Himalajska naravna solna lučka Čarobni stolp s priključkom na USB s spreminjanjem barv,približna,teža=0,6kg višina=10cm, širina=6,5cm Lučko priključite na vaš osebni računalnik ali preko USB pretvornika na 230V (pretvornik ni priložen). V notranjosti lučke je majhen kondenzator, ki rahlo segreva lučko, da se sproščajo negativni ioni. LED žarnica pa skrbi za konstantno spreminjanje osnovnih barv. 
Inhalator Kompresorski Prizjet
42,00 €
56,00 € −25%
(z davkom)
PRIZJet je visokokakovostni kompresorski inhalator. Je enostaven za uporabo za zdravljenje težav dihalnih poti v domači  uporabi kot tudi v bolnicah. Edinstven komplet omogoča dva načina doziranja zdravil - občasen ali stalen. Prizjet je opremljen z naborom dodatne opreme, potrebne za učinkovito doziranje zdravil tako za otroke kot za odrasle.