Komplet Baby care - naravna krema Baby Olive in inhalator Prizjet
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Komplet

Komplet Baby care - naravna krema Baby Olive in inhalator Prizjet

Komplet Baby care vsebuje Kremo APIDONUM 'Baby Olive' . ki je namenjena majhnim otrokom in dojenčkom: njihova koža je občutljivejša kot pri odraslih ljudeh, saj še nima razvitih imunskih sposobnosti, poleg tega je mnogo tanjša in prepustnejša ter posledično bolj nagnjena k izsušitvi. Medicinski inhalator Prizjet, ki s kvalitetnim delovanjem in 3 mikronskim filtrom poskrbi, za učinkovito čiščenje dihalnih poti in lajšanje oz. zdravljenje respiratornih bolezni. 

Opis

Krema APIDONUM 'Baby Olive' je namenjena majhnim otrokom in dojenčkom: njihova koža je občutljivejša kot pri odraslih ljudeh, saj še nima razvitih imunskih sposobnosti, poleg tega je mnogo tanjša in prepustnejša ter posledično bolj nagnjena k izsušitvi. Ker je takšna koža zelo dovzetna za absorbiranje negovalnih in kozmetičnih izdelkov, je pri sestavinah kreme uporabljeno le najboljše, kar nam ponuja narava. Najčistejšemu deviškemu vosku je dodano ekstra deviško olivno olje. Za kremo je značilna popolna odsotnost dodanih arom, barvil, konzervansov in aditivov. Primerna je za nego otroškega telesa in otroške ritke. Priporočamo jo osebam, katerih koža je občutljiva na arome, saj krema ne vsebuje dišav.

Krema z olivnim oljem pomiri razdraženo kožo ter nudi koži 24 - urno globinsko vlaženje. Krepi tkivo, povečuje mikrocirkulacijo in elastičnost. Učinkovita je pri opeklinah, odrgninah, herpesu, glivicah, luskavici, pikih insektov, srbenju kože in pleničnem izpuščaju pri dojenčkih. Kožo regenerira ter pomaga preprečevati nadaljnja vnetja ali okvaro celic. Idealna je za suho in vneto kožo. 

Formula kreme ne vsebuje škodljivih kemikalij in je narejena iz 100% naravnih sestavin.
Krema ni testirana na živalih, ne vsebuje barvil, parfumov, konzervansov ali aditivov, zato jo lahko celo pojeste.

Uporaba: Zjutraj in/ali zvečer majhno količino kreme nanesemo s krožnimi gibi na očiščeno kožo in pustimo, da se vpije.

PRIZJet je visokokakovostni kompresorski inhalator. Je enostaven za uporabo za zdravljenje težav dihalnih poti v domači  uporabi kot tudi v bolnicah. Edinstvena komplet omogoča dva načina doziranja zdravil - občasen ali stalen. Prizjet je opremljen z naborom dodatne opreme, potrebne za učinkovito doziranje zdravil tako otroke kot za odrasle.  Dodatni pribor: maska za otroka, odraslega, ustnik,filter in praktična prenosna torbica.

GARANCIJA: 24 MESECEV

TEHNIČNI PODATKI

-Naziv produkta: PRIZMA kompresorski inhalator
-Model: PRIZJet™
-Max pritisk kompresorja: 2,5 bar
-Kompresorski pretok zraku: 8 l/min
-Poraba zdravila: 0.3 ml/min
-Posoda za zdravilo: 6 ml
-Ostanek zdravil: 0.64 ml
-Velikost delčkov MMAD: 3 μm
-Zvok: < 60 dB (A) 
-Napetost: 230V/50 Hz
-Poraba moči: 45 W
-Dimensiij: 180 x 140 x 110 mm 
-Teža: 1,3 kg (samo kompresor)

Podatki
803-3