Halogenerator

Halogeneratorji

Halogeneratorji so naprave, ki tvorijo mikronsko aerosolno klimo solnih kristalov za suho inhalacijo

Halogenerator PrizSalt+
Je profeisonalni medicinski halogenerator namenjen za rabo v solnih sobah.Vsi deli, ki so v stiku s soljo so narejeni iz kvalitetnih materialovplastike oz. kovine, ki je odporna na soli kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo.Naprava je enostavna za uporabo preko grafičnega ekrana z delovanjem na dotik. Za dodatne informacije in naročilo se obrnite na našo komercialo 031 788 881.
Halogenerator Multisalt+
je najsodobnejši, enostaven, zmogljivi profesionalni solni aerosolni generator z vrhunsko tehnologijo za postavitev na zid sobe, v sobo (prenosna uporaba) za manjše prostore - solne sobe, kabine itd.Naprava je enostavna za uporabo preko grafičnega ekrana z delovanjem na dotik. Za dodatne informacije in naročilo se obrnite na našo komercialo 031 788 881.
Rabljen profesionalni Halogenerator Multisalt
1.500,00 €
(z davkom)
Ni na zalogi
je enostaven, zmogljivi profesionalni solni aerosolni generator z vrhunsko tehnologijo za postavitev na zid sobe, v sobo (prenosna uporaba) za manjše prostore - solne sobe, kabine itd. Naprava je enostavna za uporabo preko grafičnega ekrana z delovanjem na dotik. Slike odražajo dejansko stanje aparata. Je skoraj kot nov - 12 mesecev garancije.