Darilni boni

Darilni boni solnih terapij

Darilni boni Solni tempelj čudovito darilo za kvalitetno obdarovanje vaših najdražjih.
Darilni bon za odrasle Detox solna terapija, 55 min
26,00 €
(z davkom)
Artikel je na zalogi
Solne terapije potekajo individualno v solnih sobah, kjer ležite na udobnih ležalnikih, vdihavate zdravilni solni aerosol in se čistite tako na fizičnem kot energetskem nivoju telesa. Zaradi močne koncentracije solnega aerosola v solni sobi te terapije priporočamo ljudem, ki nimajo akutnih ali kroničnih poškodb dihal ali kože. Je močna sprostitev telesa in uma. Terapija traja 55 minut.
Darilni bon za otroke Vesele solne urice, 55 min
22,00 €
(z davkom)
Artikel je na zalogi
Vesele solne urice so solne terapije za otroke, ki nimajo kroničnih ali akutnih poškodb dihal in kože. Ker trajajo eno uro so primerne za zdrave otroke oz. za vzdrževanje otrokovega dobrega zdravja na področju dihal in kože. Potekajo v solnih sobah med poslušanjem otroških pesmic in igranjem v našem veeelikem solnem peskovniku. Zdravje in zabava - vse na enem mestu. Terapija traja 55 minut.
Darilni bon za odrasle Tihožitje, 55 min
26,00 €
(z davkom)
Artikel je na zalogi
Solne terapije potekajo v solni sobi z močno koncentracijo solnega aerosola, močno kromo in aroma terapijo. Je doživetje sprostitve telesa in uma,ki vas napolni z življenjsko energijo,ugodno vpliva na vaše fizično in energetsko telo in vas v celoti sprosti. Možna je izbira barve po vaših želji. Terapija traja 55 minut in je primerna za ljudi, ki nimajo akutnih ali kroničnih poškodb dihal ali kože.