solni izdelki

Solni izdelki

Solni izdelki za različno uporabo na področju sprostitve, zdravja...
Himalajska USB naravna solna lučka bela
11,00 €
(z davkom)
Ni na zalogi
Himalajski naravna solna lučka s priključkom na USB s spreminjanjem barv, približna,  teža=0,5 - 0,7 kg,  višina= 13cm, širina=9cm  Lučko priključite na vaš osebni računalnik ali preko USB pretvornika na 230V (pretvornik ni priložen). V notranjosti lučke je majhen kondenzator, ki rahlo segreva lučko, da se sproščajo negativni ioni. LED žarnica pa skrbi za konstantno spreminjanje osnovnih barv. 
Himalajska USB naravna solna lučka bela PIRAMIDA
11,00 €
(z davkom)
Ni na zalogi
Himalajska naravna solna lučka PIRAMIDA s priključkom na USB s spreminjanjem barv, približna, teža= 0,5-0,7kg, višina= 12cm, širina=9cm Lučko priključite na vaš osebni računalnik ali preko USB pretvornika na 230V (pretvornik ni priložen).V notranjosti lučke je majhen kondenzator,ki rahlo segreva lučko, da se sproščajo negativni ioni. LED žarnica pa skrbi za konstantno spreminjanje osnovnih barv. 
Himalajska naravna kopalna sol koščki 4-7cm
75,00 €
100,00 € −25%
(z davkom)
Artikel je na zalogi
Himalajska naravna kopalna sol koščki 4-7cm, pakirana v 25kg vreči Naravna himalajska sol. Odlična za pripravo kopeli, naravnih inhalacij. Zaradi pakiranja v 25kg vrečah je primerna tudi za prepakiranje v darilne ali kakršnekoli druge namene. Minimalna količina nakupa je 1 vreča/25kg. Cena za kilogram je 4 EUR