usb solne lučke

USB solne lučke

Usb solne lučke so primerne ob uporabi vaših računalnikov, kjer na nežen način nudijo kroma terapijo ob konstantnem spreminjanju barve in z izločanjem negativnih ionov kompenzirajo magnetno sevanje vašega računalnika
Himalajska USB naravna solna lučka bela
11,00 €
(z davkom)
Ni na zalogi
Himalajski naravna solna lučka s priključkom na USB s spreminjanjem barv, približna,  teža=0,5 - 0,7 kg,  višina= 13cm, širina=9cm  Lučko priključite na vaš osebni računalnik ali preko USB pretvornika na 230V (pretvornik ni priložen). V notranjosti lučke je majhen kondenzator, ki rahlo segreva lučko, da se sproščajo negativni ioni. LED žarnica pa skrbi za konstantno spreminjanje osnovnih barv. 
Himalajska USB naravna solna lučka bela PIRAMIDA
11,00 €
(z davkom)
Ni na zalogi
Himalajska naravna solna lučka PIRAMIDA s priključkom na USB s spreminjanjem barv, približna, teža= 0,5-0,7kg, višina= 12cm, širina=9cm Lučko priključite na vaš osebni računalnik ali preko USB pretvornika na 230V (pretvornik ni priložen).V notranjosti lučke je majhen kondenzator,ki rahlo segreva lučko, da se sproščajo negativni ioni. LED žarnica pa skrbi za konstantno spreminjanje osnovnih barv. 
Himalajska USB naravna solna lučka mini PIRAMIDA
9,50 €
(z davkom)
Artikel je na zalogi
Himalajska naravna solna lučka PIRAMIDA s priključkom na USB, teža= 0,3kg, približna višina= 8,5cm, širina=7cm  Lučko priključite na vaš osebni računalnik ali preko USB pretvornika na 230V (pretvornik ni priložen). V notranjosti lučke je majhen kondenzator, ki rahlo segreva lučko, da se sproščajo negativni ioni. LED žarnica pa skrbi za konstantno spreminjanje osnovnih barv. 
Himalajska USB naravna solna lučka 0.5-1kg
11,00 €
(z davkom)
Artikel je na zalogi
Himalajski naravna solna lučka s priključkom na USB s spreminjanjem barv,približna, teža=0,5-1kg,višina= 11,5cm, širina=8cm  Lučko priključite na vaš osebni računalnik ali preko USB pretvornika na 230V (pretvornik ni priložen). V notranjosti lučke je majhen kondenzator, ki rahlo segreva lučko, da se sproščajo negativni ioni. LED žarnica pa skrbi za konstantno spreminjanje osnovnih barv. 
Himalajska USB naravna solna lučka Polni mesec
11,90 €
(z davkom)
Artikel je na zalogi
Himalajska naravna solna lučka Polni mesec s priključkom na USB s spreminjanjem barv,približna, teža=0,7kg  višina= 9cm, širina=8cm  Lučko priključite na vaš osebni računalnik ali preko USB pretvornika na 230V (pretvornik ni priložen). V notranjosti lučke je majhen kondenzator, ki rahlo segreva lučko, da se sproščajo negativni ioni. LED žarnica pa skrbi za konstantno spreminjanje osnovnih barv. 
Himalajska USB naravna solna lučka Čarobni stolp
11,90 €
(z davkom)
Artikel je na zalogi
Himalajska naravna solna lučka Čarobni stolp s priključkom na USB s spreminjanjem barv,približna,teža=0,6kg višina=10cm, širina=6,5cm Lučko priključite na vaš osebni računalnik ali preko USB pretvornika na 230V (pretvornik ni priložen). V notranjosti lučke je majhen kondenzator, ki rahlo segreva lučko, da se sproščajo negativni ioni. LED žarnica pa skrbi za konstantno spreminjanje osnovnih barv. 
Himalajska USB naravna solna lučka Elipta
11,90 €
(z davkom)
Artikel je na zalogi
Himalajska naravna solna lučka Elipta s priključkom na USB s spreminjanjem barv,približna,teža=0,6kg višina=11cm, širina=7cm Lučko priključite na vaš osebni računalnik ali preko USB pretvornika na 230V (pretvornik ni priložen). V notranjosti lučke je majhen kondenzator, ki rahlo segreva lučko, da se sproščajo negativni ioni. LED žarnica pa skrbi za konstantno spreminjanje osnovnih barv. 
Himalajska USB naravna solna lučka 1-2kg
18,00 €
(z davkom)
Artikel je na zalogi
Himalajski naravna solna lučka s priključkom na USB s spreminjanjem barv, mere so približne, teža=1-2kg,višina= 17cm, širina=9cm  Lučko priključite na vaš osebni računalnik ali preko USB pretvornika na 230V (pretvornik ni priložen). V notranjosti lučke je majhen kondenzator, ki rahlo segreva lučko, da se sproščajo negativni ioni. LED žarnica pa skrbi za konstantno spreminjanje osnovnih barv.